keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Menee kuten Strömsössä


Pohdittiin yhdessä kampaajan kanssa erilaisia blogeja. Sellaisia, joissa esim. kolmen lapsen äiti kirjoittaa täydellisestä kodista, upeasti kasvatetuista lapsista ja unelma-aviomiehestä. Toisella kädellä tämä 180 senttinen, 40 kiloinen angelinajolie leipoo pullaa, toisella askartelee kransseja, kolmannella sisustaa kotia ja neljännellä vaihtaa lapsensa vaipan. Enkelikiharaiset lapset ovat täydellisesti puettu, mies jakaa intohimoisen sisustusinnon ja osallistuu puoliin kodin askareista. Jos vaimoa oikein väsyttää, hieroo hän tämän jalat ja tilaa ajan hemmotteluhoitoon. 

Joku voisi leimata minut kateelliseksi. Ikävä tuottaa pettymys, mutta kerroin tuossa juuri itsestäni. No vittu, vitsi vitsi, kuka uskoi?! Ei minusta silti kateellista saa, jossain siitä aiemmin olenkin jo kirjoittanut. Mutta jos tätä meikäläisen blogia on lukenut niin arvaa varmaan, ettei kovin kauaa moinen blogi jaksaisi ainakaan minun mielenkiintoani pitää yllä. Ja ihan vain siitä syystä, että en uskoisi siitä sanaakaan. Saisin vain pääni kipeäksi, kun miettisin, että mitenköhän monta kertaa tuokin lyyli on vittua huutanut tuota ovikoristetta näprätessä ja varmasti on liimannut sormensa ainakin kerran yhteen. Tai kun katson niitä upeita kakkuja, joita tämä arjen sikkesumari on vääntänyt, muistuu mieleeni viime viikkoinen kuivakakkuni. Sain sen perkeleen jo toistamiseen epäonnistumaan. Ohjeen mukaan ei tarvi edes vaahdotella mitään muneja ja sokereja vaan ainekset pannaan vaan sekaisin ja uuniin. Jotenkin se perkeleen keekki vaan kiehuu uunissa eikä ala hyytyä ja minä väännän jos jonkinlaista spagaatia, että siitä perkeleestä tulis jonkinlaista kalua. Kun se vihdoin uunissa alkaa muistuttaa kakkua ja kumoan sen, puolet siitä helvetin tekeleestä on kiinni siinä saatanan TEFLONvuuassa. JUST SIINÄ SELLAISESSA, mihin ei paskankaan pitäis MUKA tarttua MUTTA TÄMÄ PASKAKIKKARE VAAN TARTTUU!! Että kuka JUMALAUTA senkin on muka keksinyt! On käynyt tällaisella hetkellä pari kertaa mielessä, että minäkin laitan vittu kakkublogin pystyyn!!! Survon sinne kaikki epäonniset tekeleeni!!! JA KÄSKEN TEHDÄ PERKELE PERÄSSÄ, ETTE VARMAAN ONNISTUU SAATANA!

Likalla on koulussa arpajaiset. Keräävät luokkaretkeä varten rahaa. Likka kiikuttaa sunnuntai-iltana mulle lappua, että keskiviikkona pitäis olla 4 kakkua leivottuna. On hiukan tekemistä, että saan itseni hillittyä ja hiukan sarkastiseen sävyyn mainitsen, että muuuuuuten heeeellllll…mmmetin hieno juttu, mutta tämä suurtalouskokki on joka päivä aamusta iltaan töissä. Että voi voi, joudut ne nyt iskän kanssa vääntämään. Insinööri katsoo lukkaria ja toteaa tyypilliseen rauhalliseen tyyliinsä, että no tiistaina onkin illalla hyvää aikaa niitä leipoa tyttären kanssa yhdessä. Huomautan lakonisesti, että komiaa. Eikä mitään paineita, tossa on ohje, ite olen pari kertaa saanut sen ryssittyä, onnea matkaan. Ja kun minä tiistaina puoli 9 illalla tulen kotiin, huushollissa tuoksuu kakku, isäntä istuu sohvalla ja huikkaa, että neljäs meni just uuniin. Jumalauta, että tämä totko oli hetken ihan hiljaa ja täysin mykkä. Kuvitelkaa.

Jälkikasvu kävi äsken sohvalla ajatustenvaihtoa. Pikku-gigolo 7v. sanoi isoveljelle: ”AI ÄM GEI!” Isoveli vastaa, että ”Tiedätkö sä edes mitä se tarkoittaa?!” ”No tiedän tietysti: MINÄ OLEN POMO!!” Loistavaa. Näen sieluni silmin, miten pikku G hyppelehtii välitunnilla elämänsä innossa ja hokee kyseistä lausetta. Komiaa saatana.

5 kommenttia:

  1. Kakku blogi ehdottomasti ja multa tulee sitten sinne aina vieraileva postaus vitun rumaa, mutta hyvää ruokaa... :)

    VastaaPoista
  2. Hehehehe, tuossa olis kakkublogille mahtava nimi: "vitun rumaa, mutta hyvää!" :D :D :D

    VastaaPoista
  3. Totta tosiaan ja perään vielä, ei se näkö eikä koko vaan maku :)

    VastaaPoista
  4. Mä lähen messiin tohon blogiin :D Tiedän jo ensimmäisen reseptinkin: sitruuna-suklaatårttu. Sitä ei muuten syö naapurin anorektikko piskikään..

    VastaaPoista
  5. Ei ssssattana :DD Tässä alkaa olla ideaa. Kaikkien näiden leivontablogien rinnalle pitäis kyllä saada joku "hellapoliisin helvetti" -tyyppinen systeemi. Katjuska: tossa blogissa se menis kyllä muodossa, että "ei se näkö, koko eikä ainakaan maku" :DDD Välillä on kyllä sellaista yrjöä meikäläisen tuotokset :DD

    VastaaPoista